„Нетуоркс България“ готви специална изненада за Деня на детето 1 юни, съобщиха от кабелния оператор. Компанията е закупила подаръци за 15 000 лева, които ще раздава на всички малчугани. От възможността могат да се възползват и родители, които нямат възможност да зарадват децата си за празника. Те може и да не са абонати на „Нетуоркс“. Подаръци ще се раздават във всички каси на кабелния оператор на 1 юни.
„Приготвили сме топки, надуваеми играчки, комплекти с лопатки и кофички за пясък, флумастери и др. За всяко дете между 3 и 10 години ще има по нещо. Могат да се възползват не само клиентите ни, няма да делим децата на наши и други, ще има за всички“, каза маркетинг мениджърът на „Нетуоркс България“ Мартин Драганов.
Доставчикът на интернет вече е осигурил безжично покритие над целия град и предлага нов пакет - „My-Fi“. С него срещу само 4,99 лева на месец се осигурява неограничен достъп до глобалната мрежа със скорост 25 Mbit/s практически навсякъде. Към „My-Fi“ може да свърже както преносим компютър, така и мобилен телефон или PDA устройство с поддръжка на Wi-Fi без подписване на договор или други условия.