Забавна игра „По следите на Великденския заек“ започна от вчера в Мол Русе и това е само началото на кавалкада от празнични събития в един от най-големите търговски центрове в Североизточна България.
В духа на традиционното търсене на шарени яйца русенци и гости на града ще могат да се впуснат из обозначените магазини в търговския център в издирването на талони-яйца в четирите цвята от логото на мола. За всеки, който събере пълния комплект, организаторите са подготвили награди на място, както и възможност за участие във Великденска томбола. Успешно регистрираните играят за пет ваучера, всеки на стойност 200 лева, които късметлиите ще могат да използват във всички обекти на мола.
Паралелно с това от вчера до 19 април се организира и специална кампания „Fashion Look 2015“, фокусирана изцяло върху бъдещите абитуриенти. Селектирани магазини ще предлагат промоции и подаръци на всеки завършващ училище, който спази условието - да представи валиден ученически бележник в момента на покупката. Така бъдещите студенти ще получат и възможността да се регистрират за участие във „Fashion Look“ томбола, в която ще бъдат раздадени множество примамливи награди, избрани от Мол Русе за всеки вкус. 
Малките посетители пък ще са най-обгрижени за празника. Навръх Великден, на 12 април, от 11 часа са предвидени куп състезания: с яйца, без яйца, за малки, за големи, за танцуващи и за пеещи - за всеки ще има вкусна награда и много усмивки. Децата ще бъдат и най-големите почитатели на живите великденски зайчета, пуснати да тичат в специално заграждение в мола.
По традиция за всички пораснали пазаруващи Мол Русе отново осигурява ежегодното великденско раздаване на козунаци с пожеланието „Да сме здрави, да сме живи и да ни е сладка годината!“.