Кой лъже - жертвите на нападение Моника и Вероника Ланчеви или сочените за побойници Христофор М. и Димитър П. Това се очаква да бъде изяснено в края на април, за когато за пореден път делото по случая от есента на 2013 година бе отложено. Различните версии и противоречиви твърдения не само на страните по казуса, но и на свидетелите би трябвало да се разсеят от показанията на двама полицейски служители. 
Миските твърдят, че след като излезли от дискотека „Шоурум“ и се качили в такси, задните врати на колата се отворили и започнало нанасянето на удари по тях от двама мъже. Причината вероятно била започнал още в заведението конфликт между компаниите. След като таксиджията потеглил, настигнал ги автомобил, който сестрите сметнали за полицейски и слезли да се оплачат. Оказало се обаче, че била служебна кола на СОТ, върнали се обратно в таксито, което ги откарало до районното.
Самият таксиметров шофьор пък е категоричен, че по пътя е доближил патрулка, а не кола на СОТ, и е оставил известните близначки да се оправят. Миските пък са на мнение, че въпросният водач изобщо не е бил човекът, който ги е возил в нощта на екшъна. Таксиджията впрочем бе издирен от обвинения в побой Христофор чрез обява в „Утро“.
Заради кашата съдът сметна, че има очевидна нужда да бъдат разпитани дежурните във въпросната нощ полицаи, които да разкажат застигнати ли са били от близначките, каква е била ситуацията и какво са видели.