Във вълшебна приказка превърна агенция „Дежа ву“ рождения ден на 8-годишната Мария Барашка. По желание на малката рожденичка в бялата зала в хотел „Рига“ вчера от агенцията пресъздадоха спектакъла „Елза и замръзналото царство“, в който Мария се превъплъти в самата синя принцеса Елза. Специален снежен кът, тематична пищна украса, паравани, много балони, чашки и чинийки наподобяваха на декори от филма. Изненада за малкта Мария беше и тематичната песничка от филмчето, която децата изпяха специално за нея.
Освен с игри тържеството бе придружено и от много зумба танци, песни, забавления и изненади, а за доброто настроение на рожденичката и нейните гости се погрижиха двама професионални аниматори от агенцията, която отново показа, че е номер 1 в своя бранш.
Сватбена и парти агенция „Дежа ву“ организира всякакви тематични рождени дни за деца и възрастни, а за летния сезон ще изненада бъдещите младоженци с нова декорация, цветове и украшения. Тя е специализирана и в организирането на сватби в особено популярните за тази година рустик и винтидж стилове.