Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че селекцията на отбора все още не е завършена и ще бъде направено всичко възможно да се привлекат ляв краен защитник и нападател.

"Най-важното е, че футболистите дават всичко от себе си по време на подготовката. Мисля, че е от полза работата, която вършим. Гъргоров тренира на облекчен режим. Винаги може да се намери и по-добра база, но това, което съм запланувал се изпълнява. Вярвам, че в Турция условията ще бъдат много по-добри", сигурен е Младенов.

"Няма нещо, което да ни убегнало от погледите от новите играчи. За това сме ги привлекли в нашия тим. Съобразили сме се с възможностите и целите на клуба. Спекулациите няма да спрат. Те продължават във всяко едно отношение. Това е нещо нормално. Всички футболисти са тук и тренират. Феновете да са спокойни. Нито Джаксън си е тръгнал, нито Антон Карачанаков. Селекцията... На мен ми се искаше нещата да стоят различно. Нашият приоритет остава стабилизирането на клуба. Съобразяваме се с бюджета и правим максималното. Това, което в момента липсва е краен ляв защитник, както и централни нападатели. Имаме само един Долапчиев. Правим всичко възможно да привлечем най-доброто според финансовите ни възможности. Надявам се в близките дни да имаме тези играчи, които искаме и те да се адаптират възможно най-бързо", добави още наставникът на "армейците".

"Лесни противници няма. Всичко зависи от нагласата ни и провеждането на срещата от спортно-техническа гледна точка. Интерес от страна на фенове също е важно нещо. Колкото повече привърженици, толкова по-добре. Независимо от проблемите ни, ние сме длъжни да гоним победа във всеки един мач. За съжаление все още не можем да кажем цялата ни програма. Имаме насрочени две контроли. Едната е с Локомотив София, а другата е с Берое. Уточняваме часове. Програмата в Турция още не е ясна. Има предложения. Искаме да имаме голяма бройка противници и да изберем срещу кои да играем", заяви Стойчо Младенов.

"Не правя разлика между млади и стари играчи. Който е в отбора ми е направил впечатление. Прекалено много се говори за налагане на юноши, но самият юноша трябва да докаже, че заслужава място в отбора. Не можем да говорим за нищо друго, освен за професионализъм. Имаме девет души, които са по-млади. Долапчиев е обожаван от феновете. Тони Стоичков счупи ръка и не е възстановен. Анатоли Господинов е преотстъпен във Витоша. Имаме цял отбор от млади играчи и след година, ако двама или трима от тях се утвърдят ще трябва да викаме "Ура!". Работим с всички състезатели. Тук на никой нищо не се дава. Всичко трябва сам да си изработиш", добави още Стойчо Младенов.