Димитър Михайлов от Варна ще бъде главен съдия на мача „Кубрат“-“Дунав“. Помощници на Михайлов в двубоя днес /15 часа/ ще са съгражданите му Диян Вълков и Светослав Динев. Вълков и Динев са в листата на реферите, които асистират в „А“ група. Дежурен делегат ще е шефът на съдийската комисия към Зоналния съвет на БФС във Варна Ангел Ангелов.
„Днес започва серията ни от 3 ключови за сезона срещи. След двубоя с „Кубрат“ ни чака гостуване на „Бенковски“ /Бяла/, а на 28 март ще бъдем домакини на „Калиакра“ /Каварна/. Нямаме право на никакво отпускане. Трябва да бъдем внимателни с отбора на „Кубрат“. Все пак този тим направи 2:2 с „Калиакра“, заяви пред „Утро“ старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов.
Той допълни, че лекувалият дълго време контузия Ивайло Раденцов ще започне мача като титуляр. В групата ще е и левият бек Атанас Атанасов, който продължава да се възстановява по специална програма след операция на коляното.
Основният съперник на русенския отбор за първото място - „Калиакра“, ще гостува днес на „Тича“ Долни чифлик/. Ако домакините се заинатят и не влязат в уговорка, спокойно могат да измъкнат реми.
„Бенковски“ /Бяла/ пък ще пътува за мач срещу „адашите“ от „Черноморец“ /Бяла/.
Двубоите утре са „Септември“ /Тервел/-“Доростол“, „Суворово“-“Провадия“, „Светкавица“-“Шумен 1929“, „Ботев“ /Нови пазар/-“Две могили“, „Черноморец“ /Балчик/-“Белица“.