Ивайло Раденцов е основен футболист на „Дунав“. Той мина с русенския отбор през Голготата на „В“ група и днес е твърд титуляр в отбора на Веселин Великов. Ивайло пропусна последния мач заради скъсани мускулни влакна. „Утро“ потърси вчера майстора на преки свободни удари, за да разбере как върви възстановяването му.

- Ивайло, какво казват лекарите?
- Че такава травма отшумява минимум след 3 седмици. Вече се чувствам малко по-добре. Днес /вчера/ ми биха нова инжекция. Започнах да тичам по малко. Надявам се, че до мача с „Локо“ /Горна Оряховица/ ще съм готов поне за място в групата.
- Как ще коментираш представянето на „Дунав“ дотук?
- Отборът върви добре и това се вижда не само по резултатите. Важното е да продължаваме по същия начин. Най-радостното за нас обаче е тази прекрасна русенска публика. Честно казано, момчетата са изненадани приятно от сериозната и гореща подкрепа. От мач на мач идват все повече хора. Агитката също пътува за двубоите ни извън Русе. Искам от името на колегите си да благодаря на всички наши привърженици.
- Като футболист, играл в „А“ група с „Калиакра“ и „Ботев“ /Враца/, как ти се струва - този „Дунав“ има ли сили да играе в елитната дивизия?
- Има! Няма обаче да е никак лесно. Повечето отбори са общо взето с изравнени възможности. Всеки мач ще е като финал. Важното е да останем спокойни и в същото време мобилизирани.  
- С кого ти е най-приятно да си партнираш на терена?
- Ние сме един отбор и не мога да деля никого. Все пак се чувствам най-добре, когато се боря в средата на терена до капитана Диян Димов. Двамата сме с еднакви задачи като дефанзивни халфове и е нормално да си подаваме повече.
- Каква е обстановката в отбора?
- Отлична! 
- Как се вписват младите момчета?
- Растат! Юлиян Ненов вече води в листата на голмайсторите. Ако някой от тях иска съвет от нас, по-опитните, винаги ще сме насреща.
- Какъв човек е Веселин Великов?
- Той е амбициозен и сериозен треньор, отдаден напълно на работата си. Не е проблем да разбереш бързо какво иска от тебе. Ясен и конкретен!
- Успех и бързо възстановяване!
- Благодаря! Поздрави още веднъж за нашите фенове!