3500 лева обезщетение поиска служителка на паркингите, която изживяла истински кошмар, докато проверявала дали шофьор е платил за паркиране в синя зона. 
Саморазправата, породена от това, че жената си вършела работата, станала на 27 май 2013 година. В следобедните часове шофьорът паркирал в района на банка ДСК. А инкасаторката решила да провери дали той е изпратил SМS, с който да си плати паркирането. В това време обаче водачът започнал словесна разправия. Обяснил, че не иска да плаща, напсувал я няколко пъти, а след това я хванал и съборил на земята. За да разчисти района около колата си, дори повлякъл жената по земята. Два дена по-късно тя отишла на лекар. Назначеното лечение обаче не й помогнало и болките от нараняванията продължили до края на 2013 година. Освен физически страдания инкасаторката обясни, че претърпяла стрес от неочакваното нападение и психически дискомфорт, страх, нервност и напрежение.
Гневният шофьор обясни чрез адвоката си, че ситуацията далеч не била такава. Това, че жената е  била хваната и съборена на земята, а след това влачена, не отговаряло на истината. Той единствено искал да я отдалечи от колата си след възникнал спор за заплащане на паркомястото. Дръпнал я, понеже била застанала пред автомобила, при което тя залитнала, без да е събаряна на земята.
По делото има доказателства за агресивното и неправомерно поведение на водача, който тръгнал да дърпа жената, за да не плати такса. Има данни обаче и за липсата на любезно и толерантно отношение на служителката към шофьорите, с които ежедневно работи, мотивира се съдът. Затова сметна, че инкасаторката заслужава да бъде компенсирана, но с далеч по-ниска сума и присъди шофьорът да й плати 500 лева обезщетение. Решението може да се обжалва.