Изработване на уникални дизайнерски кухни, изцяло по индивидуален проект, съобразен със стила на всеки клиент, предлага вече на русенци новият шоурум и дизайн студио PREGO, който отвори врати на ул. „Янтра“ 9, като входът е на ул.“Плиска“.
Ако сте почитатели на уникалния стил, PREGO e специално за вас. Дизайнерите на фирмата започват да творят от чисто бял лист, за да създадат кухня според индивидуалния стил на клиента. Вземат се предвид всички особености на пространството, индивидуалният стил и начинът на живот.
Големият избор на материали и цветове, които се съобразяват с конкретното помещение, гарантира уникалност на всяка кухня. Каквито и да са размерите на стаята, PREGO създава кухни и детайли, които да оползотворят перфектно помещението без да остават дупки и неизползвани ъгли. Всеки милиметър от пространството е максимално добре оползотворен, за да се наслаждават клиентите на комфорт и спокойствие за реализиране на кулинарните си идеи и почивка.
Кухните на PREGO се отличават с много високо качество на материалите и на механизмите за движение. Използват се най-новите технологии на световните лидери - BLUM, гарантиращи перфектно движение - лесно и безпрепятствено отваряне, плавно и тихо затваряне.
В новия магазин на PREGO в Русе са представени нови дизайнерски модели кухни в класически и модерен стил и различни съчетания от материали, модели, финиши и детайли. Може да се види кухня, реализирана с италианските партньори на фирмата, комбинирана с плот от технически камък, както и много интересни решения и съчетаване на материалите. Светлината и светещите елементи в кухнята са използвани както като функционална необходимост, така и като декоративен елемент от кухненската композиция.
Тържественото откриване снощи събра елита на Русе. VIP събитието бе съпроводено от уникално шоу на живо „Кулинарна разходка в световната съкровищница“ с участието на шеф Ивайло Димитров - готвач на България за 2011, член на Българския национален кулинарен отбор, и шеф Живко Димитров, спечелил националната кулинарна купа през 2011, член на националния кулинарен отбор.