Cosmo Gym си поставя амбициозната задача да предостави на своите клиенти затворен цикъл от услуги, свързани с перфектната тренировка, която се извършва под контрола на професионални фитнес инструктори. Това е съчетано с всички необходими хранителни добавки, както и с изработване на режими за правилно, диетично и балансирано хранене, включително и кетъринг.
Новият фитнес център е модерно оборудван с най-високия клас уреди – TechnoGym. В комплекса са представени няколко от сериите на италианската марка, лидер в производството на фитнес и уелнес оборудване.
Стойността на месечната карта за мъже е 55 лева, за жени – 50 лева. При закупуване на годишен абонамент посетителите получават 2 месеца бонус (т.е. карта за 14 месеца), а при шестмесечен абонамент – 1 месец бонус (т.е. карта за 7 месеца).
Силовите тренировки трябва да бъдат съпроводени с правилен разтоварващ и възстановителен режим на всички мускулни групи. За целта Cosmo Gym разполага със зала за стречинг и групови занимания, с пълната гама спа услуги – сауна, басейн, римски бани, хамам, инфрачервена кабина, масажи, козметични услуги, както и с два апарата за бързо и локално моделиране на тялото, предотвратяване и третиране на мазнини и целулит, тонизиране на мускулите и тъканите, заличаване на следите от процеса на стареене и лифтинг на лице. Комплексът предлага процедури с апарат за криолиполиза, кавитация, радиочестотен лифтинг, липолазер, Transion, Isogei и Linfogei програми.
Ресторант Космополитан и Cosmo Gym са разработили здравословно и диетично меню. Всички членове на клуба Cosmo Gym ще имат възможността да се хранят или да си поръчват храна в съответствие с всички възможни хранителни режими на преференциални цени. По желание може да се изготви индивидуално меню на преференциални цени.
Членската карта на Cosmo Gym има статута на електронен портфейл. Картата работи на принципа на дебитните и кредитни карти. Заредена с кредит, тя дава правото да заплащате консумацията на протеиновия бар във фитнеса, консумацията в ресторант „Космополитан“ по Cosmo Gym и здравословните менюта, както и апаратните процедури за моделиране на тялото в Спа център „Космополитан“. В зависимост от това каква е Cosmo Gym карта, отстъпката е 10%, 15% или 20%.