Дуетът Руслан Мъйнов-Русалина Мочукова отново ще гастролира с Русенската опера. В понеделник в Свищов двамата ще поднесат на публиката букет любими арии с помощта на дирижирания от маестро Владимир Бошнаков оркестър.
Отказал съм всякакви срещи с приятели и се надявам да ме разберат. Ходя на солфеж и пиано и подготвям едновременно планирания ми за февруари нов албум и голям концерт през пролетта в София, разказа вчера пред бТВ пеещият актьор.
Наред с това Руслан започва и снимни на седмия сезон на „Столичани в повече“, чийто продуцентски екип вчера огласи лъбимите реплики от шестия сезон.
Безспорен победител е отец Григорий (Ненчо Илчев) и неговите думи: „Как не ви е срам да искате пари от хората за вода, бе госпожа! Не ви ли е неудобно, то Господ тая вода я е пуснал за всички. Ако водомерите бяха от Бога, то в Библията щеше да пише „И сложиха водомери на река Йордан“. Хванат отново натясно, хитрият свещеник се опитва всячески да избяга от отговорност и от плащане на сметки, като отрича категорично да е разпломбирал водомера на църквата.
На второ място се класира изказването на Яна (Мина Маркова) към баща си (Кръстю Лафазанов): „Аз не съм близвала алкохол, а в моя клас има хора, които се борят да го отказват“. Ситуацията се разиграва в кръчмата рано сутрин, където се озовава и Яна, впрегната да се изяви като акционер, вместо да кара учебните си часове. Яна се обръща към него с тези думи, след като той категорично отказва да й поръча малка ракия. 
Челната тройка допълват болезнените откровения на Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов) към Славка (Силвия Лулчева). Разочарован и същевременно огорчен от непрестанните й лъжи, Йордан дава съвети на съпругата си как да прекара времето зад решетките пълноценно с думите: „Ама ти го използвай това време в затвора, недей спа. Георги Димитров в затвора е научил немски език“.