Няма как да не споделим тази любопитна информация, която ни попадна – момчетата споделят какво ги отблъсква още по време на първата среща. Четете и си взимайте бележка, момичета, пишат от beu.bg!

1. Грубостта

Не само ти забелязваш как се държи той със сервитьорките или барманите. Ако почнеш да сипеш обиди, само защото са ти донесли салата с лук, въпреки че си поискала без, твоят човек със сигурност ще се запита как ли ще реагираш, когато случайно забрави да пусне седалката на тоалетната чиния. Да не говорим пък за далеч по-сериозни ситуации.

2. Говориш за нечии друг живот вместо за твоя

Щом те е поканил на среща, не го подценявай, той вече мисли, че си достатъчно интересна, за да му се иска да разбере повече за твоите собствени интереси. Но не му пука какво става с приятелката ти или с някоя от героините в сериала, който следиш. Момчетата споделят, че наистина ги вълнуват интересите на момичето, с което са излезли.

3. Разговори за пари

Дали имаш или нямаш пари – нито едно от двете не е повод за притеснение, нали знаеш това. Той не е излязъл на среща с теб, за да провери състоянието на банковата ти сметка. А и ако всичко му е наред, то той си има достатъчно, за да те изведе на среща и да не се интересува от твоето финансово състояние.

4. Говориш за всичко възможно

Да, той иска да знае какво те вълнува и какви са интересите ти. Но да се впуснеш в неспирни брътвежи за глобалното затопляне и колко мразиш правителството(което там си избереш), не е добра идея. На господата им харесва да откриват нови неща за теб лъжичка по лъжичка, така не се губи магията. Може би на 8-та среща ще са готови да чуят теорията ти за това дали сме сами във Вселената или не. Дотогава обаче не забравяй, че мъжете си губят ума по загадъчните жени.

5. Липса на увереност

Много дами се чувстват неуверени и без да го съзнават отговарят на всеки комплимент с "Благодаря, но изглеждам ужасно точно сега" или подобно "но". Това обаче кара мъжете да си мислят, че имаш сериозна нужда от непрекъснато засвидетелстване на интерес и подсигуряване, че той наистина те харесва. Мъжете харесват уверени жени и ще му се харесаш още повече, ако просто приемеш думите му.

6. Споменаваш думата "отчаяна"

Едно е да не действаш, сякаш на всяка цена искаш гадже. Лоша шега е обаче да вземеш да му кажеш, че не искаш той да си мисли, че си отчаяна. Споменеш ли думата, тя се забива в главата му. Получава се като да не мислиш за слон, когато са ти казали да не мислиш за слон – няма как, нали? Ако пък кажеш това и веднага след него невинно му признаеш, че ти се струва, че имате много общи неща, няма да го видиш втори път.

7. Говориш за деца

Ако се срещате от известно време и е доста сигурно, че се обичате, тогава може да си позволиш да говориш за деца. Но на първа среща – не, казват момчетата.