Вярна на своето верую: елегантност, женственост и финес, фирмата за модна дамска конфекция DANINI fashion доказва и с новата си есенно-зимна колекция, че красотата е съвместима с удобството. В магазина на улица „Александровска“ 15 изборът за всяка дама започва от приказните феерични рокли с фини отблясъци за празничните дни, през удобните спортни облекла, до дръзките, дигитални, етно и абстрактни принтове за почитателките на екстравагантността.
Романтичният стил на марката е представен както винаги с ненатрапчива изисканост и усещане за класа. Комфортните и функционални тоалети са от естествени тъкани - памук, вискоза, вълна смес, тенсел и микромодал в трика и рокли. А цветовата гама е изчистена и лаконична, сигнално увличаща. Облеклата са многопластови с разгънати елементи в кройката и декоративност, прецизна детайлност в аксесоарите, впечатляваща комбинация от две и повече материи в една дрехa, модерни техно покрития, стилни и ефектни принтове. И всичко това е подчинено на основните правила при композирането на колекциите DANINI - удобно, шикозно, непринудено. Отмина времето на твърде официалните или твърде спортните дрехи и с новите си предложения за студените дни фирмата показва убедително как в красиви и елегантни дрехи дамите могат да се чувстват комфортно във всяка ситуация.
Кои са основните модни тенденции, защитени по един безупречен начин в есенно-зимната колекция на DANINI?
Палтата и парките са с изчистени модели, материи и кройки. Дължината им е от къса около линията на ханша до класическа до колената. За разлика от едно време, когато за палтата са избирани най-вече тъмни нюанси, сега в колекцията на DANINI дебелият вълнен плат очарова в ярки цветове, но и в класически комбинации от черно и бяло с пестеливи кожени елементи или пък с мекотата на кашмир и мохер и придава на сивите дни през зимата по-приятен вид.
Сака, поли и панталони, рокли, блузи и туники са в богато цветово разнообразие, в пастелни, касически и ярки цветове - бургундско червено с привкус на виолет, лазурно синьо, петролено, изумрудено зелено, крещящо жълто и огнен лайм, топло наситено коралово. Или ренесансово нежни пастели - гоблен цветя в сако, опушено розово в плетени вълнени палта в съчетание с толкова актуалното за сезона земно зелено или спокойно сиво с червен акцент. И, разбира се, така модните стилизирани леопардови принтове и дигитални пейзажи.    
Нейно величество неизменната класика черно и бяло този сезон е на особена почит! Дали поотделно, или в комбинация - едри или дребни флорални и фигурални принтове, черното и бялото в колекцията са универсален начин всяка дама да се появи на парти, на работа, на шопинг в мола и винаги да изглежда стилна и добре облечена. Но ако все пак искате да разнообрази черно-бялата класика с нещо различно, DANINI умело предлага и това - с акценти в червено!
Слонова кост с тъмен шоколад в семпъл ансамбъл, тъмносиньо в чист вариант или пък каре с червено и сиво - на първо четене звучи твърде класическо и леко банално, когато става въпрос за ежедневния стрийт стайл. Но не и при DANINI! Обаятелна игра на форми и текстури в трико и стреч материи се надпреварват за надмощие в перфектен ансамбъл с романтични блузи и графични принтове за есенния гардероб на всяка почитателка на този стил. И неизменно необходимият ви в този стил чифт слим деним ще намерите във всяка колекция DANINI и всеки път различен!
В това разнообразие е трудно да не се пропусне нещо - има от всички „подправки“, подчертаващи модния вкус: памук стреч както за ансамблите, така и в ризи и рокли, вълна с кашмир, вълнени плетива, памучно кадифе и кадифе флок, памук жакард и жакард трико в блузи, рокли и клинове, въздушни бабъл релефни трикотажни сака, фини и тежки плетива, трика в рокли, туники и блузи, едноцветни и в комбинации с принт, техно стреч памучни материи с ефектни покрития. Дръзки, но и премерени комбинации с кожени елементи, тюл, шифон, коприна и дантела за повече женствена отличителност!
Семпла и не толкова, същевременно и супер стилна, колекция DANINI очаква своите клиентки!