Чичото на Ким Чен Ун е бил екзекутиран по нечувано жесток начин - чрез изяждане от изгладнели кучета. След като севернокорейският лидер обяви Чан Сон Тхек за „презряна човешка измет” и “по-лош от куче", се появиха подробности за неговата екзекуция”. Информацията съобщи сингапурското онлайн издание Тhе Straits Times, което се базира на специален доклад за извършването на екзекуцията, описана първоначално в базиран в Хонконг вестник.
Първоначално се смяташе, че Чан Сон Тхек е бил разстрелян с картечни откоси от специализиран отряд, както се постъпва при ликвидирането на политически затворници. Но сега се разбира, че той и други осъдени с него висши функционери са били съблечени голи и хвърлени в огромна клетка. В нея ги чакали 120 освирепели от глад кучета, които били държани в продължение на три денонощия без храна. Това се нарича "Куан Джуи", или буквално преведено „изпълнение от кучета”.

Ужасяващата процедура продължила цял час, докато осъдени на смърт били изядени напълно. Шокиращата гледка е била наблюдавана от 300 висши представители на властта.