На всекиго му се иска празникът да остави задълго диря в съзнанието. Дали това ще бъде рожден ден, семеен повод или просто отбелязване на задаващите се през декември имени дни и предколедни и новогодишни тържества, русенци е добре да знаят, че има едно място, където ги очакват професионалисти, които ще им създадат неповторими и запомнящи се преживявания.
Ресторант бистро „Роял“, който се намира в блок „Ахелой“, е онова място, което притежава уникална уютна атмосфера, гарантираща истински и вълнуващи емоции. Елегантното неголямо заведение има свой собствен стил и чар. Тук компанията, която празнува, има шанса да не бъде обезпокоявана от други гости и да се чувства специална. При всички случаи тези, които спрат избора си на това заведение, ще оценят не само удобството от факта, че си спестяват пазаруването и приготвянето на празничната трапеза, но и по този начин осигуряват изобилно и вкусно меню, приготвено по най-професионален начин. Менюто, което предлагат в ресторант бистро „Роял“, е едновременно вкусно и съобразено с финансовите възможности на повечето хора. При това в зависимост от желанието на клиентите празненството може да се подготви така, че да бъде изненада за главния виновник за тържеството или пък да бъде подчинено на неговите или на компанията на партито вкусове.
Ако поводът е рожден ден, за посетителите остава само да уточнят дали ще поръчат торта, която да бъде доставена в ресторанта, или майсторите в заведението да я изработят сами. И ако има желание специална песен да съпътства паленето на свещичките върху празничния сладкиш, това трябва да се заяви предварително.
Ресторант бистро „Роял“ е перфектното място за празнуване на рожден ден, групови празници, за динамичен купон с много танци, уверяват от заведението. Оттам очакват заявки за фирмени партита или лични празнични поводи на телефон 0899 84 62 48.