Албена Вулева и майка й Людмила изкараха вън от кожата й Камелия Воче и тя си събра багажа. Поводът за драмата е новата роля на Вулева, според която тя единствено има право да определя какво всъщност ще се случва в Къщата на "ВИП брадър".
В новата седмична мисия “Демокрация” съквартирантите взимат решения по различни битови въпроси чрез демократично гласуване, или така поне си мислят. Тайната мисия на Албена е да бъде единствената, чийто глас се зачита, без другите да разберат. Това директно я превръща в абсолютен диктатор под прикритие.

Днес съквартирантите трябва да изберат кои да са двете чистачки, които да излъскат Къщата до блясък. Албена на драго сърце изпраща Камелия Воче и Кали да се трудят. Това решение отприщва поредица от скандали. Резултатът е, че Воче си събра багажа.

Междувременно, семейство Манови продължават да са във война, а Жени – да спи при Кали. След многократни опити да намери близост със съпругата си, Тачо ще я предупреди, че може да потърси ласки при други жени. Поводът не закъснява, а Елена Кучкова се оказва в ролята на изкусителка, която “невинно” моли за помощ в кухнята.