Само след дни в Русе ще бъде открит втори офис на сватбената и парти агенция „Дежа ву“, в който клиентите ще имат още една възможност да избират и да планират най-щастливите събития в живота си. Разбира се, че екипът е подготвил томбола с награди за всички, които изберат „Дежа ву“ за свой помощник в организацията на всяко фирмено или лично тържество, сватба, кръщене, рожден ден, юбилей или просто изненада на приятелите.
За русенци агенция „Дежа ву“ не е непознато име и вече четири години е желан партньор в организирането на сватби и тържества. Знаменателен ще остане първият по рода си „Парад на булките DEJA VU“ в България, сватбеният фестивал „Уикенд за любов и вино“, конкурсът за най-чаровни младоженци на Deja vu и много други.
Предлаганите оригинални решения за декорация, нестандартни места за провеждане на тържествата, коректното отношение и конкурентните цени наложиха отварянето през 2014 г. на втори офис - мострен сватбен център „Дежа ву“ в Русе, както и представителства в Гюргево и Букурещ.
Целият ни екип се стреми да съхрани традициите, като ги преплетем в един вълнуващ ден, а също така да превърнем всяко фирмено или лично мероприятие в незабравимо преживяване и скъп спомен, казва управителят Илияна Янкова. Тя е категорична, че знае сама колко важен ден е сватбеният за младите хора, затова и подхожда индивидуално към всяка двойка.
Няма желание на булка, което да не можем да изпълним, казва Янкова. За по-деловите млади семейства вече са разработени  няколко примерни сватбени пакета „Дежа ву“, които улесняват избора на услугите. За пeрфекционистите пък от агенцията са готови да съставят списък, съобразен с желанията на всяка влюбена двойка.
Независимо дали планирате малка интимна сватба или по-голяма церемония, екипът на „Дежа ву“ ще се погрижи да превърне този специален ден в
сватбата, за която винаги сте мечтали
Както във всяко нещо, така и в сватбите има модни тенденции и стилово разнообразие. В русенската агенция разполагат с над тридесет меки и фини сватбени цветове, което допринася за усещането за елегантност и изтънченост. Не е невъзможно в 21 век да се случат събития от класа в стил „Разкоша на френските крале“, „Бохемски кристал“ и „Бляскава императорска сватба“.
Според традициите и поверията има значение през кой от месеците в годината младите са решили да свържат живота си завинаги. Вярва се, че ако сватбата е през ноември, то двойката ще се радва на семейно богатство и изобилие, младоженците ще живеят в разкош и лукс и ще имат успехи по всички финансови въпроси. Ако е през декември, то къщата им ще е изпълнена с любов и нежност.
Въпреки че топлите месеци са предпочитани за  сватбените празненства, то
истинско вълшебство се случва, когато има бяла сватба в бяла зима
Хубавото е, че освен предимството на заснежения пейзаж, съществуват и редица други зимни символи с празничен дух, които могат да добавят незаменимо усещане и уют към тържеството - ароматът на канела, портокали и карамфил, бляскава коледна украса, свещи, гирлянди и други оръжия на зимните празници.
Зимната сватба носи онази магия, характерна единствено за празниците през този сезон, допълнена от снежни пейзажи и уюта, който създава „живия“ огън.
Сватбената мода никога не може да пренебрегне традицията и да измести напълно бялото, тъй като то носи символиката на ритуала. По-смелите винаги могат да изберат различна рокля или бижута, които сезонът налага. През тази зима нюансът в сватбената рокля, различен от бялото, е
кремаво - нюанс, който носи усещане за топлина и романтика
Сред класическите възможности за избор са златните аксесоари. През този сезон златото внася дискретен блясък на тоалета.
Организирането на всяка сватба винаги носи приятни емоции и е истинско забавление, но изисква много време и концентрация. В момента, в който изберете датата, трябва да помислите освен за основни неща като булчинска рокля, костюм, зала за тържеството, така и за малките детайли, без които няма да постигнете желания ефект и атмосфера, за да впечатлите гостите си, открехват завесата от агенция „Дежа ву“.
Всички сме чували разпространеното стихче
„Нещо старо, нещо ново, нещо назаем, нещо синьо и сребърни шест пенса в обувката“
/Something old, something new. Something borrowed, something blue. And a silver sixpence in her shoe/. Тази сватбена мантра е част от сватбения ритуал на много жени по света. Първоначално възниква в Англия. Смята се, че тази традиция се корени далече във Викторианската ера, но и днес хиляди момичета не пропускат да добавят към сватбения си тоалет „нещо старо, нещо ново, нещо назаем и нещо синьо“.
Всяко от споменатите неща носи късмет на булката не само в сватбения ден, но в дългия брачен живот с избрания партньор. „Нещо старо“ напомня връзката със семейството, „нещо ново“ е надежда за бъдещето, „нещо назаем“ от добронамерените приятели, на които може да се разчита, а синьото... Синьото има още по-стара традиция. Още в Древен Рим булките носели синьо като символ на скромност и вярност. А по-късно в християнството божията майка е рисувана в сини одежди като символ на чистота. А шестте пенса, разбира се, са свързани с благополучието на младото семейство.
Днес традициите са същите, но не съвсем
И в наши дни младите момичета изпълняват сватбените ритуали за любов, късмет, семейно щастие, благоденствие, разбирателство. И днес всяка булка сияе в приказни одежди и очакване, а обещанията са облечени в гладка коприна и най-фина дантела. Нови са само кройките и времето. Всичко останало продължава да бъде щастливо и синьо.