Постигнатият резултат беше очакван от нас, работихме за спечелването на този мандат. Е, и по-добър искахме, но опонентите ни от Патриотичния фронт и Реформаторския блок също работиха успешно и се представиха неочаквано добре, коментира за „Утро“ новоизбраният депутат от Русе от листата на коалиция „България без цензура“ Георги Недев. Той сподели, че все още не се чувства народен представител, но вече се настройва за работата в Народното събрание. Недев не пожела да прогнозира състава на бъдещото правителство, тъй като по негови думи това е сложен проблем, който не може да се реши еднозначно. „Силно се надявам обаче правителство да се сформира, за да излезем от безвремието, в което се намира България“, коментира той.
Недев заяви, че ще остане на директорския пост на „Топлофикация Русе“ поне до края на седмицата или докато парламентарната машина заработи реално. Намеренията му са дори като депутат да не се откъсва от случващото се в ТЕЦ-а.
„Хора за директорски постове винаги ще има. Надявам се работата на новия ръководител да продължи както по мое време, с добрия екип, който е сформиран. Има няколко варианта за човек, който да поеме управлението, но е още твърде рано да се оповестяват“, лаконичен бе Недев.