След като гласовете на избирателите подредиха мандатите 120/120 в миналия парламент и беше наложително да се състави коалиционно правителство, сегашното разпределение е втори знак от съдбата, че лидерите на партиите трябва да загърбят егоизма си и да работят най-после за България. Това коментира водачът на листата на Патриотичния фронт НФСБ-ВМРО Искрен Веселинов, който е сигурен народен представител от Русе. Той поясни, че в момента разпределението е на три равни части - ГЕРБ/БСП с ДПС/малки партии и еднопартийно правителство е абсолютно невъзможно. Ясно е, че алтернативата е също толкова силна, колкото и победителите и вече е наложително политиците да се смирят пред волята на народа, каза още Веселинов.
Той също коментира покупко-продажбата на гласове в Русе и допълни, че след като станат известни резултатите по секции, ще стане ясно и кой е бил най-активен сред ромското малцинство.
В новото Народно събрание една от основните задачи на Искрен Веселинов ще е държавната администрация да  обърне внимание на Северна България. Знаем къде се направиха магистрали, в какво се наляха пари, а се остави северната част с разрушена инфраструктура и на автопилот, каза още Веселинов.