От тази есен българският мобилен оператор VIVACOM ще се грижи не само за домашния комфорт на своите абонати, но и за защитата на тяхното имущество. От първи октомври компанията предлага нов продукт - VIVACare Home, в продължение на вече съществуващата гама VIVACare продукти. Услугата представлява защита на дома под формата на застрахователен продукт, насочен към всички частни  клиенти на компанията. OT VIVACare Home могат да се възползват всички клиенти на VIVACOM.

Специално за клиентите с домашен телефон застраховката се предлага с 50% отстъпка от стандартната цена при активация на нов или преподписване на настоящ договор. VIVACare Home се предлага в два пакета - Basic и Standard, в зависимост от покритието, което осигуряват. Така например за недвижимо имущество с лимит до 10 000 лв. (вариантът Basic) потребителите с домашен телефон ще заплащат преференциално 1,90 лв. на месец,  при стандартна цена 3,80 лв.

VIVACare Home за дома и имуществото е създадена така, че да гарантира надеждна защита при природни бедствия като земетресение, наводнение, пожар, буря, градушка, както и при неправомерни действия на трети лица като вандализъм, кражба чрез взлом и др. Така потребителите на VIVACOM ще могат да се чувстват защитени и спокойни в своите домове.