Дни преди изборите в ромската махала "Стадиона“ в Лом време за губене няма. Наддаването за гласове отдавна е започнало, а семейство Славови все още чакат най-добрата оферта. Екип на Нова телевизия също се включи в наддаването със скрита камера и предложи по 100 лева за глас. Резултатът не закъснява. На първо време ромите обещават около 60 гласа.

Зад гърба на другите Георги кани екипа в дома си. Освен в Лом, хората, които ще осигури, ще гласуват и на още едно място. Тоест – 100 лева за един човек и два гласа. Изискването обаче е да се работи само с него и брат му, а не и с другите роднини.

От Централната избирателна комисия уверяват, че гласуването на две места в България е почти невъзможно, но двамата братя са категорични, че това е напълно възможно и обясняват схемата.

Те обещават да организират транспорт до Козлодуй и минимум 30 избиратели с попълнени заявления за настоящ адрес. През това време зад гърба им екипът на Нова се среща с другата част на семейството – племенникът им и негов приятел. Уредени са още 61 гласа в сметката на семейство Славови.

Той дори оставя седем имена на гласуващи и още четири на застъпници, които ще контролират вота в секциите.