Най-успешната риалити радио игра в българския ефир - Изчезвам след 60 секунди на радио ENERGY стартира шестото си издание! Вече пет години ефирът е завладян от истински екшън, напрегнати риалити емоции и автомобилни страсти по радиото, което пуска любимите ви песни от 90-те насам, а петима от слушатели на радио ENERGY - и до днес се возят в автомобилите, спечелени от Изчезвам след 60 секунди! Играта се случва за шести път с незаменимото партньорство на Nissan в България.

От 22 септември всеки, който е навършил 18 години и притежава валидна шофьорска книжка, може да се регистрира на сайта на радио ENERGY – www.radioenergy.bg и да участва в любимата екшън игра на България с голяма награда най-новия модел на NISSAN QASHQAI! 

Риалити играта ще се проведе за шести път на територията на България, а от екипа на радиото обещават още повече адреналин и емоции. В изминалите пет сезона на играта Изчезвам след 60 секунди с чисто нов автомобил се сдобиха слушатели от Стара Загора, Русе и трима от София!

Както всяка година, водещите на радиото, което пуска любимите ви хитове от 90-те, ще се свързват с някой от участниците, попълнили коректно формата за регистрация три пъти седмично. Всички те попадат в списък, от който всеки понеделник, сряда и петък, на абсолютно случаен принцип, ще бъдат избирани двама. И в трите дни ще бъдат изтегляни по две имена на регистрирали се участници. За два месеца колата ще обиколи България със спирки в София, Пловдив, Пазарджик, Варна, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Благоевград и Видин. Тази година Изчезвам след 60 секунди ще мине и през Бургас – най-новият български град с ENERGY честота - 99. 9 FM!

След като бъде изтеглено името на участника, екип на радио ENERGY отива с Новия Nissan QASHQAI на посочения във формуляра за регистрация адрес. Посещенията ще бъдат две на ден в интервала между 09:00 ч. и 11:00 ч. В момента, в който екипът е на адреса, водещият ще потърси по телефона регистриралия се участник и ще каже:

“Nissan QASHQAI  е на вашия адрес! Сега имате 60 секунди, за да спрете да правите каквото и да е, да излезете навън, да намерите Nissan QASHQAI, да влезете в него и да го запалите.”

Телефонният разговор с избрания регистриран участник ще звучи пряко в ефир в тринайсетте града, в които радио ENERGY има честота. В ефира на радиото ще бъде включен и хронометър, който отброява точно 60 секунди. През това време, избраният регистриран участник трябва да излезе, да намери автомобила, да влезе в него, да затвори вратата и ... да го запали! Ключът ще бъде предварително поставен на контакт.

С влизането в колата и нейното запалване в рамките на определеното време (точно 60 секунди), участникът се класира за големия финал на играта Изчезвам след 60 секунди 6, на който в присъствието на нотариус, един от участниците ще си тръгне с новия Nissan QASHQAI!   

Абсолютно безплатната регистрация на www.radioenergy.bg стартира този вторник, 23 септември! Пълните правила на Изчезвам след 60 секунди 6 също може да се намерят на сайта на радиото. За повече информация следете фейсбук страницата на Радио ENERGY! 

Изчезвам след 60 секунди по радио ENERGY се случва благодарение на изключителната подкрепа на Nissan – България и с партньорството на ОМВ България, верига офиси SDI и Деворекс ЕАД. Победителят ще получи и застраховка на пътниците от SDI Брокер.