Пазарлъкът между "ВИП брадър" и Малък Тошко не успял заради невъзможността на риалити шоуто да плати на сина на Батето Тодор Славков. "Имаше първоначални разговори за влизане във "ВИП брадър", но никога не се стигна до конкретно предложение. Тази година, доколкото чувам, бюджетът е много свит. Аз още от самото начало казах какъв хонорар искам и мисля, че не могат да си ме позволят", казва пред в. "Галерия" внукът на Тодор Живков - Тодор Славков.
Връзка на тематиката на предаването за соца и изборите има на 100%, отсича Славков. Той обаче не смята, че от случващото се в Къщата младите ще могат да добият представа за времето на социализма.

В България много хора се мислят за ВИП, но всъщност, като изключа себе си, са не повече от десетина души, казва Славков през смях и дава пример с Васил Божков и Бербатов. Баща му - Иван Славков, също бил ВИП, както го определил навремето Иван Гарелов. 

"Има хора, които се раждат ВИП и умират такива. Има хора, които стават ВИП. В България е много трудно да си истински ВИП, въпреки че има VIP на летището", смее се синът на Батето.

Той обаче е сериозен, когато коментира изборите и политиката. По думите му изборите са абсолютно безмислени. "Да се хванат всичките тези кретени и да направят едно широко коалиционно правителство, както вече е навсякъде. Не че има смисъл, при положение, че в крайна сметка ни бутат към глобализъм и робство. Но поне на местно ниво да престанат да дърпат баницата всеки към себе си. И да поработят за тази оглозгана държава и за този дрипав народ", казва още Тодор Славков.