Вече са ясни първите десет участници във VIP Brother „Образцов дом”, който започва на 15 септември от 20.00 ч. по Нова. Астроложката на звездите Мариана Добранова направи пълен хороскоп на първите десет участници и прогнозира, че това ще е сезонът на интригите. Първи в Къщата влизат шест жени и четирима мъже, сред професиите преобладават певци и актьори, а сред зодиите най-силно представени засега са Рибите.
Първият скандал ще избухне в Къщата почти веднага между двама мъже – Близнак и Телец. Близнакът в Къщата, въпреки че по принцип зодията е дипломатична, ще бъде двигател на конфликтите и ще се опасява непрестанно от двойна игра и предателство. Мариана Добранова не предвещава дълъг престой на този участник.

Мъжът Везни в Къщата, напротив, е с много големи шансове за победа и лесно ще се превърне в един от фаворитите на публиката. Звездите благоприятстват на Везните през този сезон, особено октомври, когато зодията е в Слънце. Физическата красота на този участник способства за доброто му представяне, той ще бъде от малкото, които се разбират с Близнака и ще играе ролята на умиротворител.

Девата в Къщата е и най-възрастният участник до момента. Изключително благоприятно стечение на звездите за зодия Дева този сезон, тя е вторият претендент за победител след мъжa Везни. Въпреки това ще й бъде трудно да се адаптира към живота в Oбразцовия дом, ще се чувства под напрежение и ще предприеме стратегията на Катeрина Евро – да чисти и домакинства, за да избягва интригите и конфликтите около нея.

За най-преобладаващата зодия Риби периодът ще бъде тежък, но ако успеят да преодолеят първите две седмици, постепенно ще има разведряване. Ясен конфликт ще има между две от дамите Риби, които ще влязат в противоборство за лидерство. Третата Риба в Къщата също е млада и атрактивна и от нея зависи дали ще се опази от конфликтите, или ще попадне в собствения си капан.

Лъвът мъж е третият сериозен претендент за победител. Ще влезе със стратегия, увереност и хитра игра. Актьор по професия, той ще играе предварително репетирана роля в Къщата.