Магазинът на фирма „Есте Стедия“ на ул.“Потсдам“ 10 ще бъде поредната спирка от турнето на YTONG и Multipor, имащо за цел да запознае професионални строители и майстори с тънкостите на работата с блокчетата за зидария и минералните топлоизолационни плочи на двете компании. Състезанието, което ще определи кой е Баш майсторът на Русе, ще започне в 14 часа на 27 август.
Специалисти ще запознаят всички желаещи с качествата и предимствата на материалите и на живо ще демонстрират практически как се работи с тях. След завършване на безплатното обучение, всеки участвал ще получи удостоверение за сертифициран майстор на YTONG и Multipor.
Организаторите са приготвили редица изненади и награди за участниците. Те ще се надпреварват в игра, от която ще си тръгнат с награди и ще докажат кой е Баш майсторът на Русе. Голямата награда е ваучер за пазаруване в онлайн магазина за специализирани инструменти shop.ytong.bg. Предвидени са и много други привлекателни награди.
Всички участници ще имат възможност да се възползват и от специална отстъпка за покупка на материали YTONG и Multipor в деня на обучението.