По нестандартен начин популярният и обичан магазин „Колинс“ празнува рождения си ден. Вместо да очаква подаръци, както повелява традицията, самият магазин ще прави подаръци на русенците, които прекрачат неговия праг. От днес стоките в „Колинс“, които са синоним на качество и модерност, ще бъдат предлагани на доставни цени. Организираното голямо намаление на цените на дрехи и аксесоари е реверанс към редовните и новите клиенти на „Колинс“ по случай 15 години от неговото съществуване. Предлагането на доставни цени е
валидно за всички стоки, които са изложени в магазина, и ще бъде за кратък период от време,
съобщи неговият управител Биляна Казакова.
Както повечето русенци знаят и сами са се уверили в това, „Колинс“ предлага голямо разнообразие от дамска и мъжка мода. В магазина на ул. „Александровска“ срещу училище „Отец Паисий“ могат да се открият различни модели дънки, блузи, ризи, тениски, панталони, рокли, както и чанти, портмонета и шапки. Моделите са както спортни, така и спортно-елегантни, подходящи за ежедневието. Тук гардероба си могат да обновят както младежи, които търсят атрактивен и модерен външен вид, така и улегнали хора, които предпочитат удобството и свежестта за свободното време. Аксесоарите, които се предлагат, са както кожени, така и текстилни.
Едно от най-големите предимства на магазина е разнообразието от качествени дънки
В „Колинс“ могат да се открият обичаните и търсени от младежите слим модели, които прилепват по тялото почти като клинове и подчертават красивите форми. Има и класическите модели дънки, които са предпочитани от по-улегналите клиенти. Освен с разчупени кройки, дънките се отличават и с разнообразие от цветове, което прави съчетаването на дрехите още по-лесно и запомнящо се. Стремежът на магазина е да удовлетвори очакванията и вкуса на хора от различни възрасти, затова и занапред ще залага на предлагането не само на дрехи, които са в синхрон с най-новите модни течения, но и станалите класика модели. Именно заради разнообразните, но и отличаващи се със завидно качество дрехи, през последните 15 години Казакова е стигнала до извода, че
който веднъж е пазарувал в „Колинс“, задължително се връща втори път
и обикновено става редовен клиент на магазина. Няма как да не е така, тъй като магазинът е сред малкото в Русе, които успешно балансират две от основните изисквания на клиентите - дрехите да са качествени и да могат да се носят години наред, а в същото време да се предлагат на достъпни цени за масовия гражданин. Клиенти на магазина са тийнейджъри и младежи, но също и зрели хора на около 50-годишна възраст.
Облеклата с марка „Колинс“ започват да се произвеждат и предлагат през 1983 година. Марката е позната в цял свят и отдавна се е утвърдила, като е завоювала големи пазари в световен мащаб. В Русе марката стъпва преди 15 години като щанд в бившия магазин „Варшава“. Впоследствие се отделя в магазин и радва почитателите на качествените облекла вече години наред.