Повечето мъже имат в главата си определен тип жена, с която искат да прекарат живота си. Кои са жените, за които мъжете мечтаят най-често, разкрива американско проучване:

Алфа жена
Има повече опит, може би е по-възрастна и определено по-мъдра. Не става дума за момиче, което се забавлява с приятелки по нощни барове. Този тип жени знаят точно какво искат и как да го получат. С нея може да бъде само мъж, който има достатъчно самочувствие и не се съмнява в своята мъжественост. Тази жена не прави компромиси.

Любимката на компанията
Успешна, но скромна – мила и добра, тя винаги е любимка на компанията. Знае как да се държи във всяка ситуация. Тя не прави сцени, тъй като е "над тези неща". Този тип жена е създадена за дълга връзка.

Недостъпната
Секси и недосегаема – рядко става преди обяд. Винаги има буйна коса, тъмен грим и похотлив поглед, напомнящ за изминалата нощ. Тя не иска сериозна връзка.

Добрата приятелка
Много добри приятелства накрая завършват с интимна връзка. Мъжете се възхищават на приятелките си, а когато останат сами забелязват колко красиви, женствени и сладки са те.

Щурата
Този тип жени са скрита мечта за много мъже - те имат детски дух и съвсем различен ритъм на живот от всички останали. Те са като свеж вятър в горещините и автор на повечето необичайни идеи.

Забраненият плод
Началничка, момичето на най-добрия ви приятел или някоя омъжена жена. Това обикновено са кратки и страстни афери, след които се чувствате ужасно. Затова по-често са грешки, на които обаче не можете да устоите.