Ана-Мария, Жана и Наско – това са финалистите в музикално шоу №1 в света X Factor. Кой от тях обаче ще стане ще бъде новият X Factor на България, ще разберем на големия финал – 20-ти декември по Нова ТВ.
Жана и Ана-Мария безапелационно се класираха за финала. Същото обаче не се случи с Наско – за първи път вчера рап сензацията на шоуто беше на елиминации и се бори за оставането си в шоуто. Той се изправи срещу другите две момичета от отбора на Заки – Нелина и Теодора.
Нелина с Камино на Лили Иванова, Теди с The Way You Make Me Feel на Майкъл Джексън и Наско с Nigga’s In Paris на Jay Z бяха музикалният избор на талантите в битката един срещу друг. Първа отпадна Нелина, която благодари на публиката, на своя ментор Заки и на целия екип за преживяването X Factor. Разликата между Теди и Наско беше минимална – само 1 %. Тя обаче беше в полза на Наско и така той стана третият финалист, когото ще видим на 20-ти декември.
Изключително емоционално беше и сбогуването на Теди – тя благодари на Алекс и Мария за това, че са били не просто водещи, а истински приятели, като призна, че Мария дори й е услужила с нейни обувки за един от лайфовете. Тя отправи своите благодарности към Заки, за когото сподели, че е ужасно трудно да се спори с него. „X Factor ще остане един от най-запомнящите се моменти в моя живот”, завърши участието си в шоуто тя.
Тази сутрин в „Събуди се“ двете пожелаха успех на Ана-Мария, Наско и Жана и поканиха всички на „Концерта на победителите“ – днес, в 18.00 часа в Сердика Център, където всички таланти ще поздравят своите фенове с любимите им песни.
Следващата седмица предстои големият финал и много изненади. Кой ще бъде победител, ще разберем в петък, 20-ти декември, от 21.00 часа по Нова ТВ.