Пет пакета едногодишен мобилен интернет с 12 GB трафик на месец и мобилен Wi-Fi рутер подарява VIVACOM на потребителите на мобилното приложение за кино CINEXIO по случай първия му рожден ден. Android платформата на VIVACOM – VIVA Apps – е партньор на едно от най-популярните български смартфон приложения от самото му създаване. С него бързо и лесно може да се резервират билети за кино в цялата страна директно през телефона. Свалянето му през VIVA Apps и трафикът, който генерира, са безплатни за потребителите на телекома.

За една година от създаването си CINEXIO е свалено от над 50 000 души, което го прави една от най-популярните български апликации. Над 10 000 човека всеки месец го използват, за да резервират места в киносалоните онлайн. По случай първия му рожден ден, освен безплатни пакети за мобилен интернет от VIVACOM, почитателите на киното ще могат да играят още за мобилен телефон, билети за кино и над 2000 други подаръци. Единственото условие е потребителите да резервират място за който и да е филм от програмата на Кино Арена и да регистрират номера на баркода от закупения билет в профила си в приложението.

Играта стартира на 15 декември и ще продължи до 15 януари 2014 г. Повече подробности и официалните правила за участие са публикувани в страницата на CINEXIO.