73-годишна майка е убила сина си в Добринище, стана ясно след разследването на тежкото престъпление от тази нощ, предаде БГНЕС.

БГНЕС припомня, че сигналът за тежкото криминално престъпление е подаден към 3 часа тази нощ от ул. "Атанас Попадиин" в град Добринище, намиращо се на 5 км от Банско.

42-годишният Йордан Галчев е открит мъртъв в дома им от майка му, която "видяла" двама мъже да бягат. Галчев е открит с разбита глава, смъртта му е констатирана от медицински екип на ФСМП-Банско.

Зад вратата на дома е открито и оръжието на престъплението-брадва.

На местопрестъплението има оставен кървав отпечатък от джапанка. Към 8.30 часа на В Добринище пристигна и новоназначеният директор на ОД на МВР-Благоевград Васил Митов.

Притисната от криминалистите, майката на Галчев признала, че тя го е убила. На място е извикан и психиатър. Снощи Йордан се събрал да пие с още двама приятели, които рано тази сутрин бяха задържани.

Явно на майката й писнало от пиянските запои и постоянния тормоз от страна на осиновения й син. Тя е на 73 години, задържана е, тя и останалите двама негови приятели се разпитват. Убитият имал скандални прояви, плашел, че ще запали дома си с бензин, посягал е и на майка си. Работата по тежкото престъпление продължава.