Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ, за първи път в сезона на „риалити звездите“ Big Brother ще изгони едновременно двама Съквартиранти. Номинираните Маги Желязкова, Кирил Вълчев, Денди, Златка Райкова и Златка Димитрова ще се опитат да спечелят подкрепата на своите фенове, която ще е решаваща за оставането им в Къщата.    
Довечера Къщата на Big Brother All Stars 2013 ще се сдобие с чудодейна напитка, която ще повлияе благотворно на всеки един от Съквартирантите. Отварата, наречена „Кирлексир“ ще е част от задачата на Номинирания Киро Скалата. Тя ще доведе до серия от комични ситуации, в които фитнес гуруто ще трябва да увери звездите в невероятните свойства на „Кирлексир“-а. Освен, че повишава доброто настроение и интелекта, вълшебната напитка ще създаде искри между Райна и Финдо, които сами ще усетят действието на любовния еликсир. Златка Райкова ще подобри настроението си, а Ели Владкова ще се сдобие с по-добра памет от всякога. Как Киро ще убеди звездите на Big Brother All Stars 2013 във вълшебните свойства на напитката, ще разберете тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.
Като истинска домакиня, Златка Димитрова получи предизвикателството да внесе промени в Къщата. Плеймейтката ще трябва да убеди Райна да спи до Денди, въпреки всеобщата борба срещу неговото хъркане. Певицата ще трябва да се пренесе в семейния апартамент, където да съжителства за известно време с интелектуалеца. Тази вечер Хининус ще прояви лош нрав и също ще попадне под прицела на бургазлийката. Дали промените на Златка ще бъдат добре посрещнати от останалите звезди и как Маги ще освети Къщата? Кои ще бъдат двамата напуснали Съквартиранти, зрителите ще видят тази вечер по време на Елиминациите от 20:00 часа по Нова ТВ.