До 31 август т.г. пътен тест с KUGA дава възможност за участие в томбола с една много приятна награда – уикенд за двама в луксозен СПА-хотел в Банско, при това с най-безопасния* SUV в своя клас, кросоувърa на Ford.
Право на участие в томболата имат всички пълнолетни физически лица, притежаващи валидна шофьорска книжка (свидетелство за управление на МПС, минимум категория В), изпълнили стъпка по стъпка всяко едно от трите, описани по-долу лесни условия:
1. Всеки желаещ заявява тест-драйв с Ford KUGA на http://ford.bg/request_drive.php?id=1090, попълвайки всички данни в регистрационната форма и посочвайки в полето „Моля, изберете автомобил” - „New Kuga”.
2. Надлежно попълнената регистрационна форма гарантира скорошно обаждане от търговски представител на Мото-Пфое за уговаряне на удобен ден и час в периода до 31 август 2014 г. вкл. за пътна проба (тест-драй) и тестване качествата на новия Ford KUGA. За да се възползва от безплатно предоставения му тест-драйв желаещият следва да се легитимира с представяне на лична карта и валидно свидетелство за управление на МПС (минимум категория В). Tестовото пътуване се извършва задължително в присъствието на търговски представител на МОТО-ПФОЕ.
3. До 31 август 2014 г. вкл. на Фейсбук интернет адрес www.facebook.com/FordBG участникът следва да изрази мнението си чрез текстов коментар към специалния промоционален водещ пост за KUGA в началото на страницата*. Прикачването на снимка на/с тестовия автомобил и използването в коментара на хаштаг #KugaSummerBG не е задължително, но е силно препоръчително.
Победителят в томболата ще се изтегли чрез жребий измежду всички участвали и ще бъде обявен едновременно на www.ford.bg и Фейсбук страницата www.facebook.com/FordBG на 1 септември в 17.30 ч. Жребият ще бъде извършен от тричленна комисия, определена от организатора. Наградата – ваучер с предплатен уикенд за двама в луксозен СПА-хотел в Банско, е еднократна и не подлежи на видоизменение или получаване на друга равностойна облага по желание на спечелилия. В случай на невъзможност да се свържат с победителя в томболата на посочените от него контактни данни до 15.09.2014 г. вкл., организаторите имат право да предоставят наградата на първия резервен участник, чието име ще бъде изтеглено също на 1 септември в 17.30 ч.
Изцяло новият Ford Kuga – интелигентният SUV – е предпочитан от хората с позитивно мислене, модерен мироглед и начин на живот. Наред с мигновено реагираща на различните видове терени и условия за шофиране система 4х4, Kuga е оборудван с множество интелигентни и свръхмодерни технологии за улеснение на шофьора и пасажерите. Например, автомобилът може да чете получени sms-и на глас, да избира и пуска музиката, която пожелаете, дори багажникът му може да се отваря с безключов достъп и без ръце (хендсфри).
4x4 автомобилите са едни от най-желаните и търсени на пазара и заемат 20% дял от общите продажби на нови автомобили в България. С водещите си в класа динамично пътно поведение, удоволствие от шофирането, чудесния комфорт, просторния интериор, отличната гама бензинови и дизелови двигатели и скоростни кутии, включително автоматичната Powershift с двоен съединител, новият Ford Kuga е предпочитан избор от клиентите в Европа и у нас.
Само до 31 август е в сила и специална лятна оферта за Kuga с 1% годишна лихва при 36-месечен финансов лизинг, при начална вноска 20% и остатъчна стойност 15%. Предложението е валидно за лимитирана серия на склад. Kuga има хомологация N1 и дава възможност за ползването на ДДС-кредит, включително и при оперативен лизинг. Ford Kuga се предлага в България с 5 години гаранция без ограничение в пробега.

*Организаторът няма да толерира в коментарите на Фейсбук страницата www.facebook.com/FordBG текстове, съдържащи нецензурни, обидни или други подобни думи и/или изрази, засягащи достойнството и/или противоречащи на морала и добрите нрави.
# # #

Още любопитни факти за Ford Kuga

Интелигентната система 4х4 на новия Ford Kuga е с възможност за прехвърляне на до 100% от мощността към предния или задния мост и векторно разпределение между лявото и дясното колело. Тя следи 40 параметъра на всеки 16 милисекунди и реагира в рамките за 1/7 оборот на колелото.
Системата за хендсфри отваряне на багажника е огромно облекчение за собствениците, когато носят много и обемист багаж. Благодарение на иновацията, те вече могат да отварят задната врата само с помахване на крак под бронята. Новата Kuga бе първият средноголям SUV в Европа, предлагащ тази технология. „Магическият” багажник, отварящ се без ръце, е хит. Близо половината от собствениците на новата Kuga – 48%, или над 35 700 го предпочитат и са го поръчали през 2013 г., като холандците водят с 94%, следвани от Италия, където е желан от 60% от клиентите и от Германия с 57%.
* Ford Kuga е най-безопасният автомобил сред компактните SUV според Euro NCAP за 2012 г., като има по-добри резултати и от победителите за 2011 и 2013 г. http://euroncap.com/bestinclasscars2012.aspx. Отличен е със специална награда за системата за помощ при аварийни ситуации и предлага опционално асистиращи системи в помощ на водача, като технологията за активно спиране в града, за предупреждение за спазване и напускане на лентата, за предупреждение за сблъсък, адаптивен тепомат с радар и др.