Когато излезе решението на Конституционния съд, Делян Пеевски ще се яви на работа в парламента, обяви председателят на бюджетната комисия в Народното събрание Йордан Цонев в сутрешния блок на bTV.

На въпрос за прякора му Ментата той каза: "Не вярвам, че прякорите често отговарят на същността на хората, на които ги лепват. Не знам историята на моето прозвище. Не зная и защо на Бойко Борисов му викат Тиквата".

"По никакъв начин не бих се съгласил да отида в студио да коментирам думите на Кольо Парамов, че аз движа цялата икономика. Не го познавам лично, но спомнете си рефинансирането на банките, с което бяха източени парите на българите, а той бе ревизор на БНБ и го е проспал", добави депутатът от ДПС.

"Механизмите за координация бе една от целите на семинара в Боровец. Не знам дали сегашното управление е най-силното, но Орешарски дава заявка за това. Направи полезни неща - в икономиката и бизнес климата", убеден е той.

„Атака" не ни подкрепят, просто обявиха, че ще искат свалянето на ГЕРБ от власт, те си водят собствена политика", допълни народният представител.