Родители на младо момче от Полша останаха шокирани от покъртителна гледка на гробищата. Майката и бащата на момчето са отишли до гроба на сина си, за да му оставят цветя. Точно в този момент те го виждат жив и се изплашили до смърт.В първия момент родителите не можели да повярват на очите си. Ярослав Каролински е бил обявен за мъртъв почти две години след изчезването му. През 2011 година той е напуснал дома си и оттогава никой не го е виждал.

Дълго време майката и бащата на „починалия" са носели цветя на гроба му. Полицията е открила труп на млад мъж в близост до границата и съобщават на семейството, че Ярослав е мъртъв. Преди няколко дни родителите посещават гроба на починалия си син и го виждат там.

Първите думи на Ярослав са били: „Мамо, аз се завърнах". Майката е припаднала, а бащата се е ужасил, мислейки си, че полудява. Тази история шокира целия свят. Полицаите също са изумени от случилото се. Те са започнали усилена работа по случая. Тепърва ще се изяснява кой всъщност е младежа, който лежи в гроба на Ярослав и как е станало разпознаването на момчето.