Новият сайт за запознанства SingldOut.com изисква от членовете си ДНК тестове, чрез които те да си намерят идеалния партньор в живота, пише в. "Дейли мейл".
Сайтът изпраща на посочения адрес на потребителя специален ДНК комплект. Те трябва да дадат проба от своята слюнка, след което да я върнат обратно на сайта. Епруветката се изпраща в специализирана лаборатория, където се издирва два важни генетични маркера.
Първият оценява серотонина, който отговаря за това как хората се справят с положителните и отрицателните емоции. Вторият маркер съдържа гените, отговорни за имунната система на индивида. След една седмица резултатите се появяват в профила на потребителя. Те могат да бъдат сравнени с тези на другите хора, регистрирали се в сайта.
Според специалистите има силна връзка между двойките с дългосрочната връзка според нивата им на серотонин и състоянието на имунната им система.
Таксата за регистрация в сайта SingldOut е 199 долара за три месеца, 249 за шест и 299 - за една година. Членовете на сайта имат право и на психологическа помощ от специалисти онлайн.