Лек автомобил "Мерцедес" на млада бизнес дама от Благоевград изгоря като факла при среднощен палеж. Колата избухнала в пламъци в 2,30 часа след полунощ в затворения комплекс "Перун" на алеята за Бачиново, пише struma.bg.
Истинско чудо било, че огънят не е достигнал до паркирани наблизо автомобили, които били с газови бутилки. Сигналът за горящата кола е подаден на телефон 112. Докато пристигнат огнеборците, автомобилът изгорял напълно. Мерцедесът с регистрационни номера Е 1515 е собственост на 28-годишната Цветомила Иванова. Колата е превърната в купчина овъглена ламарина.

Младата жена живее на семейни начала с ресторантьора Иван Кюров, с когото са бизнес партньори в няколко фирми. Двамата имат син на около 3 години, живеят в един от апартаментите в тузарския комплекс "Перун". Цветомила Иванова участва в дружество "Партнерс къмпани" ООД, чието седалище е на ул. "Марица" 37. На същия адрес с подобно име е регистрирана и фирмата на убития Кирил Цветанов-Бурята. Дирите му се губят от 2006 г. , а съпругата му, след дълги години разследване на смъртта му, иска обявяването му от съда за мъртъв.