Шакира, която ще пее тази вечер на церемонията по закриването на Световното първенство по футбол в Бразилия преди финалния мач, заяви, че е благодарна на мондиала за промените в живота й, предаде АП.

Преди време певицата, която има връзка с испанския футболист Жерар Пике и дете от него, призна, че има специално отношение към футбола. Шакира се запознава с Пике през 2010 г. на световното в РЮА, където изпълни официалния химн на първенството „Waka Waka - Time for Africa”. Там тя срещна любовта.

Тази вечер Шакира ще изпълни новия си сингъл „La La La (Brazil 2014)” на стадион „Маракана” в Рио де Жанейро за финала на Световното по футбол.

На церемонията по закриването на Мондиал 2014 легендарният китарист Карлос Сантана, хип-хоп звездата Уайклеф Жан и бразилският певец Алешандре Пирес ще изпълнят „Dar Um Jeito” („We Will Find a Way”) - една от официалните песни на първенството. Финалното шоу ще включва и изпълнение на една от школите по самба от Рио де Жанейро, които участват в прочутия карнавал в града.