Лидерът на България без цензура Николай Бареков се сдоби с втори син. Кръсти го отново с царското име Александър. Щастливата майка Мария Календерова е съпартийка на евродепутата и заема отговорната позиция - председател на Контролния съвет. За щастливото събитие говорят всички в ТВ7, а в партийният офис се е вихрил щур купон.

Faktor.bg попита лидерът на ББЦ за щастливото събитие, но той отказа коментар и лаконично заяви, че това са лични неща.

Младата майка ще навърши през август 30 години. Завършила е "Връзки с обществеността" в СУ, а преди това е израсла в Хисаря. Тренира айкидо и  плувни спортове. Снима се в реклами като модел.

Мария е гадже бивше на бившият футболист на Пирин Павлин Тодоров.След година време двамата слагат край на връзката и Календерска пропуска възможноста да стане снаха на бившият футболист на английския Портсмут Светльо Тодоров. После започва работа в Тв7 и се хвърля в обятията на тв. водещия.

През 2009 участва в Survivor 5, но си тръгва след втората номинация от Филипините.

Новият политик Николай Бареков е разделен със съпругата си Евгения Барекова от 3 години. Двамата имат син Николай, който е на 8 години и учи в частното училище на "Овъргаз" и Сашо Дончев в "Младост". Евгения, която е юристка по образование обаче не му давала развод и засега лидерът на ББЦ е със сложен семеен статус. Двамата разделени родители си поделят грижите около малкия Николай и новият политик не пропуска да изкарва всяка ваканция с него.