По всичко си личи, че Мик Джагър много бързо е забравил младата балерина Мелани Хамрик, пише в."Мирър". 70-годишният рокаджия заби две шведки, като ги прекара през леглото си за по-малко от 48 часа.

Изпълнителят срещнал девойките по време на парти лед концерта на „Ролинг Стоунс“ в Стокхолм. Той бързо ги пленил с чара си и взел телефонните им номера. После ги поканил в стаята си в „Гранд хотел“ в Стокхолм една след друга в рамките на по-малко от две денонощия.

„Беше типично за Мик. Той забеляза момичетата в бар и бързо ги очарова на по няколко питиета. В края на краищата и двете се озоваха в стаята му. Не е много трудно да се сетим какво се е случило“, разказа приятел на музиканта.

Авантюрата на рокаджията става съвсем скоро след бързата му раздяла с балерината Мелани Хамрик. Тя пък го утеши много скоро след трагичната смърт на дългогодишната му приятелка Лорън Скот, която беше намерена обесена в апартамент в Ню Йорк. Смъртта на Скот дошла малко след запознанството на Джагър с балерината и има версия, че 49-годишната дизайнерка е посегнала на живота си от ревност.