Общ работник преживял кошмарно начало на работния ден на 20 ноември 2010 година, което завинаги белязало живота му. Докато изпълнявал задълженията си, като почиствал машина, младият мъж завинаги се разделил с левия си крак. Злополуката го направила инвалид с пенсия от 184.23 лева на месец. С толкова той трябвало да издържа съпругата и трите си невръстни деца. Заради неописуемата болка, обречеността да води непълноценен живот и за пропуснати ползи, тъй като до 2031 година, когато ще навърши пенсионна възраст, няма да може да работи като нормален човек, пострадалият поиска бившият му работодател да го обезщети с 112 510.95 лева.
Трагедията се разиграла в производствен цех в Свободна зона, докато общият работник почиствал винтовия шнек на миксер. Съоръжението обаче се завъртяло и буквално откъснало левия му крак. Болката била ужасна, мъжът изпаднал в безсъзнание и бил откаран в болницата за спешни операции. В резултат, макар и едва на 40 години, той е 90% инвалид. Причина за злополуката станал негов колега - ел.техник, който пуснал електрическото табло на машината, с което се задействал двигателят й и оттам шнекът се завъртял. Срещу него започнало разследване, но той бързо се споразумял с прокуратурата за причинена по непредпазливост тежка телесна повреда и получил наказание от 2 години условно с 4 години изпитателен срок.
Заради това, че се затворил в себе си, отчаял се и вместо да издържа семейството си, както преди инцидента, вече е в тежест, мъжът поиска възмездие от бившия си работодател. Още повече, че не се чувствал мъж, защото не можел да покрива нуждите за отглеждането на трите си деца, които са ученици. Районният съд сметна, че пострадалият заслужава обезщетение за изживения кошмар в размер на общо 67 267.51 лева. Най-съществената част от сумата - 48 539 лева е за пропуснати ползи. Толкова мъжът щеше да получи, ако работеше на същата длъжност до пенсионирането си. Решението не е окончателно.