“Ние сме като галерия на флашките и флашка с галерии – скандал след скандал.” Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров и коментира въпроса дали очаква още скандали със записи от подслушвания на бизнесмени и политици.
До момента са установени над 800 телефонни номера, които са подслушвани. “Знам кои са, но няма да говоря с имена. Единствено ще кажа, че повечето телефони са с абонати – корпоративни структури”, разкри главният прокурор в предаването “Лице в лице”.

По делото срещу Цветан Цветанов за незаконно подслушване се очаква все още резултат от британските експерти.

Главният прокурор разкри, че делото за убийството на Тодор Димов – Чакъра. “До настоящия момент прокуратурата освен, че е разпитала лица от тогавашния отряд на СОБТ, освен всичко друго е назначена и изключително тежка експертиза, в която влизат съдебни медици, експерти по взривно дело. Налице е и искане на експертите за ексхумация. Запазени са немалко следи, тя трябва да установи действителната причина за смъртта. Бойко Борисов е разпитван в качеството му на свидетел и като главен секретар, който е ръководел операцията, предстои да бъде разпитан отново”, разкри Сотир Цацаров.