Бащата на русенските четиризнаци Ерхан Ахмедов официално получи настанителната заповед за обещаното общинско жилище и ключовете за него.
Кметът Пламен Стоилов зарадва многодетното семейство и с максималната помощ от 1000 лева, а председателят на здравната комисия д-р Теодора Константинова му връчи събраните от съветниците 310 лева. Тя увери развълнувания Ерхан Ахмедов, че колегите й имат идея да ги изненадат и в навечерието на Коледа.
Отглеждането на четири деца никак не е лесно, но ние ще помагаме, заяви кметът и изрази увереност, че общинските грижи към децата и младите семейства ще спрат отлива от Русе.
Настанителната заповед за двустайното жилище е за 2 години, а след това децата със сигурност ще имат нужда от повече пространство, така че Общината ще им отпусне по-голям апартамент.
Сегашната квартира се намира в блок 119 в „Чародейка“ и Общината я ремонтира основно за 8000 лева. Новият дом вече очаква мама Севдие и бебетата Бенет, Севи, Енес и Ранес, а щастливият татко буквално нямаше думи да изрази благодарността си.