Русенските четиризнаци Енис, Ранес, Бенет и Севи скоро ще имат немски адрес. Родителите Севи и Ерхан Ахмедови ще търсят щастието си в Германия, защото тук им е трудно да издържат децата си и да им осигурят спокоен живот.
Още в началото на годината Ерхан заминал за Германия да търси работа. Днес е в град Папенбург, работи и урежда квартира, за да се събере отново със семейството си. Севи е тъжна от раздялата, но знае, че е за доброто на децата и с нетърпение очаква и те да заминат. Тук никой не иска да ме вземе на работа, защото все някое от децата е болно. А как се хранят толкова гърла с 400-500 лева, казва младата жена. Но се радва, че малките растат жизнени и палави и живее с надеждата, че третия им рожден ден ще празнуват заедно с таткото Ерхан. 
Четиризнаците - две момиченца и две момченца, което не бяха заченати ин витро, се родиха на 9 септември 2013 г. в АГ комплекса под грижите на д-р Георги Хубчев и неговия екип. Любопитна подробност е, че майката Севи беше подготвила само три имена за рожбите си, защото едното юначе останало скрито зад братчето си. И по желание на таткото към момченцата Енес и Ранес и момиченцето Бенет се присъедини още една мъничка Севи. Раждането на четиризнаци в Русе се случи след повече от 51 години, когато през 1962 г. световна новина става появата на Цветан, Павлина, Здравко и Румяна Драганови. Така и сега мъничетата на сем. Ахмедови станаха новина номер 1, те бяха отрупани с подаръци, а общината предостави на щастливите родители двустаен апартамент в „Чародейка“ и 1300 лева помощ. Но постепенно всичко утихна и децата останаха на грижите само на двамата млади родители.