След като президентът на аржентинския футбол Хулио Грондона набеди легендарния Диего Армандо Марадона за „безкъсметко“, вечната емблема на Аржентина не остана длъжен на тези коментари. Марадона отговори подобаващо на Грондона, като показа, че с него шега не бива.

Както е известно, шефът на аржентинския футбол заяви, че Лео Меси е отбелязал победния гол срещу Иран (1:0), благодарение на факта, че Марадона е напуснал стадиона. С тези думи босът по недвусмислен начин заяви, че треньорът на тима от Мондиала през 2010-а година е донесъл лош късмет на състава, докато е следял от трибуните срещата с иранци.

„Някой каза, че отборът на Аржентина е победил, защото съм си тръгнал аз“, започна Марадона. „Бедният глупак“.

„Искам да кажа на Грондона, че аз съм завоювал своето място с много труд. Така бе и когато бях треньор на тима. И с това смятам да спра до тук“, завърши по достоен начин Марадона.

Припомняме, че малко по-рано друг неприятен слух смути спокойствието на Марадона. В интернет-пространството се появи информация, че дъщеря му Далма се е снимала във филм за възрастни, а това наложи наследницата на „Божията ръка“ да опровергава неприятните твърдения.