Новото документално риалити "Съдби на кръстопът" предизвика голям зрителски интерес през изминалия петък по Нова ТВ и създаде интересни дискусии по темата за 13-годишния тийнейджър, който става баща.

В България предаването се реализира от Краси Ванков и всяка седмица представя отделни истории по действителен случай. Този петък, от 21:00 часа по Нова ТВ зрителите ще проследят още една много драматична история, в която самотна майка от Перник ще влезе в отчаяна битка за детето си.

Историята е за 15-годишната тийнейджърка Силвия, влюбена в криминално проявен младеж на 19 години, който все повече я завлича към дъното.
Момичето спира да ходи на училище и без да иска става съучастник в престъпните деяния на своя възлюбен Николай.

Мария - майката на момичето - отчаяно се опитва да държи дъщеря си под контрол, но всички нейни усилия удрят на камък. Силвия става все по-неконтролируема и арогантна, връща се с крадени вещи у дома, излиза и се прибира, когато пожелае.

Самотната майка е на края на силите си и изцяло изгубва пътя към дъщеря си. Уплашена и изнервена до краен предел, Мария търси помощ от различни институции, които обаче се оказват с вързани ръце. В пълно отчаяние, тя очаква най-лошото, но не спира да се бори...

След странен пътен инцидент Силвия изчезва и ходенето по мъките за нейната майка тепърва започва! С последни усилия на волята, крепящи се вече само на майчин инстинкт, Мария влиза в последна битка за дъщеря си! Ще успее ли да спаси детето си, преди да се окаже твърде късно? - това ще разберем този петък, 25-ти октомври, от 21:00 ч. по Нова ТВ!