Тази събота, 26 октомври, точно в 19:30 часа, новият сезон на предаването „Национална лотария“ ще се завърне с нов декор, нови игри и нови възможности за печалба.
През втория сезон освен Захари Бахаров в ролята на водеща влиза и Вяра Атова.  Чаровната брюнетка е позната от музикалния свят – сингълът й „The One” достига четвърто място в MTV World Chart Express и е първата българска песен излъчена в румънския музикален канал – Music 1. За Вяра ролята на водеща не е чужда, тя има опит като такава в българска музикална телевизия. Двамата заедно ще раздават невиждани награди, за да продължат да сбъдват още по-големи мечти на участниците в шоуто. Сумите, за които щастливците ще се състезават, ще достигат над 1 МИЛИОН лева във всяко предаване.
Игрите в шоуто са променени, а участниците вече са 10 и ще бъдат избирани на живо в предаването за разпределението на игрите.
За да се включат кандидатите в играта, е нужно да регистрират своя билет „Сбъдни мечтите си“, при откриването на надпис „Участие в жребиите за ТВ Игри“. Всички регистрирани билети с отличаващия се символ участват в жребиите.
Предаването е подготвило още много изненади, а какви са те ще научите сами в съботната вечер.