12-класникът Владимир Владимиров, който е автор на клипчето с голото момиче в Студентски град, разказа в предаването "Преди обед" на bTV, че го е разпространил в интернет, просто защото сцената била много странна. "Не се вижда на целия клип, че момичето си остава на спирката и си чака автобуса, като съвсем спокойно се качи след това в автобуса, седна си до прозореца даже и другите покрай нея си седнаха и те, все едно че това е адски обикновено", разказа той.
Другото странно било, че момичето не изглеждало изплашено и не плачело. затова вероятно и хората не й обърнали внимание. В първия момент ученикът я помислил за луда.

От МВР пък съобщили, че става въпрос за млада жена с психични проблеми, която не е била жертва на насилие.

Владимир каза още, че веднага след като момичето се качило в автобуса, минала полицейска патрулка. "Явно я е търсила, защото се полицаите се оглеждаха доста. Имало е някой, който се е обадил. Хората съвсем спокойно мисля, че го приеха, защото само ние от закусвалнята, които бяхме вътре, и с продавачката се смяхме и се учудвахме, а всички други я подминаваха, все едно че е съвсем нормално това", сподели той.