Съобщение във фалшив профил на актьора Райън Гослинг във „Фейсбук“ предизвика небивал интерес от близо милион негови фенове, съобщава "Дейли мейл".
Вчера, когато бе Денят на бащата, на страницата на холивудския ас се появи снимка на него и малко бебе в обятията му.
Сърцераздирателният текст привлече вниманието на стотици хиляди.

Съобщението гласи следното:

"На този Ден на бащата реших да ви разкажа историята за това как станах баща. Този малък сладур на снимката е само на 9 месеца. Аз и майка му бяхме големи приятели, преди тя да почине от рак. Аз й обещах, че винаги ще се грижа за детето. Затова се реших на стъпката да стана баща.
Той ми носеше толкова много радост. Той ми бе всичко. Година след осиновяването обаче биологичният му баща си потърси правата в съда и спечели делото. Но за времето, в което се грижех за бебето, се научих да обичам безрезервно.
Трябва да се спрем и да бъдем благодарни за децата си. И децата ни трябва да се укротят и да бъдат благодарни за родителите си. Това, което научих най-много от всичко обаче, е, че всяко дете заслужава любов".


Макар постът да се оказва фалшив, вече има над 21 хил. коментара, като хората осмислят дълбоко посланието.
Самият Райън Гослинг до момента не е коментирал измамната публикация, но медиите в САЩ непрестанно спекулират, че той и приятелката му Ева Мендес не са в никак добри отношения.