Баба Люси от X Factor става манекенка. След като доказа, че музикалната сцена й е тясна, днес тя ще се изяви и на модния подиум – баба Люси, както я наричат всички, ще дефилира при представянето на новата колекция на италианската марка Marina Rinaldi, част от брандовете на италианската модна компания MaxMara Fashion Group Srl., редом до Марта Вачкова. Освен новото амплоа, атрактивната участничка няма да пропусне и да поздрави гостите с музикално изпълнение – класиката „O Sole Mio”.
С типичното си чувство за хумор Люси се шегува, че макар на 63 години, поддържа манекенската си фигура с ежедневни тренировки – всяка сутрин бяга по 2 часа на пътеката и прави упражнения за разтягане и тонус. На физическата й форма могат да завидят дори младите, защото Люси кипи от енергия, не страда от високо кръвно и е изключително издръжлива.
Доказателство за това ще видим в утрешния епизод на X Factor, където тя със сигурност ще има нужда от много енергия на сцената – темата на концерта ще бъде R’n’B и диско. Чеченката, която досега чухме в изпълнение на Васил Найденов и Лили Иванова, утре ще влезе в ролята на Тина Търнър. Любопитното е, че най-щастливи от избора на новата й задача ще бъдат 80-годишни фенки на Люси, които във Facebook настойчиво я молиха да изпълни песен именно на американската  поп легенда. Утре рускинята ще сбъдне тяхната мечта с изпълнение на хита „The Best”.
Освен Тина Търнър, част от музикалния репертоар ще бъдат още Риана, Джъстин Бийбър, Робин Тик, Пъф Деди, Леона Луис, Алиша Кийс и други.