След като преспим, ще вземем решение дали да обжалваме присъдата. Това заяви след изчитане на съдебния акт бившият директор на Териториално звено „Борба с организираната престъпност” Орлин Тодоров.

Той посочи, че от известно време не е могъл да спи спокойно. „Вие ако ходите на дело, дали ще спите спокойно? А ако прочетете във вестника „Антимафиот вози задържан в багажника”, как ще се почувствате? Аз не съм слагал никой в багажник през живота си”, заяви Тодоров.

На въпрос на журналисти защо защитните речи на адвокатите му са преминали при закрити врати, той отговори, че това е било решение на съдията. „Адвокат Косева каза, че няма да спести нищо в пледоарията си, за разлика от прокурора, и ще разкаже всичко, както е по обвинителния акт и както е написано. Защо вие не трябваше да го чуете - това го прецени съдията.

Съдията каза, че в случай, че се цитира класифицираната информация, то пледоарията ще е при закрити. Той каза: Аз не знам какво ще цитира Косева, защото не съм и чел пледоарията”, заяви Орлин Тодоров.